Mål, drömmar och planering


Tävlingslicens är löst för både mig och Tequila inför 2019 och årets första tävling är redan anmäld. Det blir inte många veckors tävlingsuppehåll i och med att säsongen börjar allt tidigare för vart år som går. För oss som precis börjat lära känna varandra tror jag det är bra att det inte blir allt för långt uppehåll. Vi behöver ut och samla rutin på tävling tillsammans. Vi ser varje start som en lärdom att ta med sig till nästa.

Vecka 4 inleder vi tävlingsåret på hemmaplan, Strömsholm. Under fredagen kommer vi att hoppa 110cm och 120cm, båda bedömning A för att sedan rida en 120cm på lördagen med bedömning A:0.

Någon dag framöver ska jag sätta mig och gå igenom vårens tävlingar. Sätta mål och göra en plan för hur terminen skulle kunna se ut. Mycket kan hända under tidens gång men jag vet vart jag vill och den verkliga frågan är hur jag ska ta mig dit. Vad krävs av oss som ekipage, vilka är våra svagheter och våra styrkor, hur kan vi bli bättre? Det är viktigt att rannsaka sig själv och ställa sig frågan ”hur mycket vill jag egentligen det här?”. Det är aldrig fel att inte vilja något fullt ut men då har man heller inte rätten att bli besviken om man inte når hela vägen. När jag listat ut svaren så återkommer jag.

Drömmålet för i vår är att kvala 130cm och någonting säger mig att det inte är omöjligt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s