Årsresumé: Juni-augusti

34047735_10160412204115453_3346698543506128896_o-2
Första juni, det var en varm fredag som vi sa farväl till Flyinge, delar av klassen hade redan åkt hem men vi som var kvar fick låta tårarna falla av både glädje och sorg när det hölls tal och visades film. Under årets gång hade vi tappat ett flertal kurskamrater och inte visste vi att tre till skulle lämna oss den sommaren. Det är en stark skara som är kvar nu men visst saknar man dom som av olika anledningar valt andra vägar i livet.

Några dagar in i juni så var började jag känna mig som hemma igen. Bakom öronen på det viktigaste i mitt liv fick jag rensa tankarna. Sortera känslor och börja andas igen.

Snabbt ut på tävling igen, Tudi hoppade en 110cm klass på NybyTorshälla med ett nerslag.

img_5161
Vi åkte på terrängträning på Baståsens ridklubb och jag fick fälttävlanskortet på storhäst!

Tävlade lite mer.

Sommarjobbet bestod av ridning dagarna och utöver det började jag rida Goldie som jag fortfarande rider. Blev förälskad i Callie, en övervuxen connemara, som jag red under sommaren.

JULI


Juli blev som en lång sammanhängande vecka där jag slutade veta vilken dag det var. Värmeböljan var ett faktum. Jag red ett par hästar om dagen i en värme som sällan låg under 30grader. Tudi gjorde en start i Köping innan jag bestämde mig för att ge henne sommarvila, värmen tog alldeles för mycket på henne just då.

DSC_0200

Tudi provreds i slutet av månaden och flyttade till sin nya familj bara två dagar därpå och jag ringde direkt på Kakans annons när den kom upp och innan jag visste ordet av det så hade jag hunnit lämna ifrån mig Tudi och bokat en ny häst via telefon.


Tävlingsdebuterade felfritt med Goldie i Avesta.


Sista juli klev hon på lastbilen och åkte till Umeå. På något underligt sätt kändes det bra att det gick så snabbt. Jag hann aldrig riktigt bli ledsen och efter ett år med henne så hade jag så mycket mer med mig i bagaget som gjorde det hela mycket lättare. Tänk vad mycket lycka hon gav mig, hade inte kunnat föreställa mig en bättre första storhäst!♥

AUGUSTI:

I ett ponnyparadis fick jag agera ridlärare för första gången i mitt liv och i slutet av ridlägret så började jag känna mig tryggare i rollen som instruktör och det tror jag var en perfekt inledning till år två på hipplogen!


Besiktning gjordes medan jag stod i ridhuset och höll lektioner. Jag hade blivit med häst på riktigt och det var dags att planera för att transportera henne från skåne till strömsholm. 22 augusti stod hon hemma på gården och jag var lyckligast i världen

Åkte på utbildningskonferens på Ultuna/SLU

DSC_0638

Operation inridning påbörjades i slutet av augusti

En reaktion till “Årsresumé: Juni-augusti

  1. Blir faktiskt väldigt ledsen, upprörd och irriterad över kommentaren om ”valt andra vägar i livet”. Valt är inte direkt ett passande ord. Hoppas du förstår. Stora kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s