Hoppning på schemat


Ackurat har varit reservhäst den här hösten och jag tog på mig att sätta igång honom strax efter att skolan började i september och sedan dess har vi hängt ihop. Tiden går fort nu och nästa vecka blir min sista vecka tillsammans med honom innan han går in i sista hoppblocket nu när han är fullt igång. Han är en riktig oturskille men har nu på senaste tiden hållit sig undan från större incidenter och då är det kanske dags för honom att få göra det han är tänkt att användas till, hoppning.

Trots att jag har ridit honom under en så lång tid har jag faktiskt bara hoppat honom en gång tidigare och idag gjorde jag mitt första riktiga hopp-pass på honom och jag red med världens största leende under hela passet. Han är verkligen fantastiskt, nästan så att jag vill gråta en smula. Så himla stor, men så ridbar och med det största hjärtat av alla. Jag är förälskad på nytt och kommer sakna att spendera tidiga mornar med honom. Kommer sakna att starta dagen med galopp runt slottet och sakna alla gånger han dansat runt i ridhuset. Jag är så avundsjuk på den som kommer att få spendera sitt hoppblock med honom, såhär i efterhand hade jag inte tackat nej till det. Min förhoppning är att kunna sno honom någon gång när det behövs. Men tills dess så njuter vi ett litet tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s