Ännu en fullspäckad helg


Ett försök till en effektiv lördag, det börjar åtminstone bra. Hästarna i Kakans stall fick komma ut imorse och jag hade tid att göra klar stallet där direkt och det spar ganska mycket tid att inte behöva åka tillbaka dit igen. Isabelle hade klippt Tequila på morgonen och när jag kom vid 09.00 så hjälptes vi snabbt åt med huvudet innan jag gav mig ut på tur i det härliga vädret. Klockan 10.00 var det dags för vaccination och tandkoll. Nu är jag hemma en liten stund för att äta och packa ihop mina saker innan jag ska spendera resten av dagen på skolan.

Hoppblocket börjar lida mot sitt slut och det känns så tråkigt. Nemo blev klippt i veckan och är redo för examen nästa vecka. Otroligt fin när vi red dressyr i fredags och känslan inför nästa vecka känns bra. Jag är verkligen inte redo för 9 veckor i dressyrsadel ännu, jag behöver få ännu fler språng i kroppen. Jag har ju precis börjat klantat till mig igen i hoppningen så jag skulle behöva någon vecka till att vända på dippen.

Veckorna i övrigt går snabbt. Jag har haft stalltjänst hela veckan och tröttheten är ett faktum. ”Att göra”-listan växer så det knakar och jag ska ta helgen för att beta av den. Två saker ska skrivas klart idag och på onsdag är tanken att mitt seminariearbete ska vara klart och redo att lämnas in en sista gång för handledning innan det är dags för opponering. Jisses, hur sjutton ska det gå? Förstår jag överhuvudtaget vad det är jag har skrivit? Tveksamt.

img_0185

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s