Det svänger snabbt

Längesen sist. Jag hinner inte med att varken andas eller blinka. Dagarna försvinner snabbare än vad vi hinner reagera. Varje dag är en hållpunkt på vägen mot vad vi tror är en slutstation. Framåt tar vi oss och förhoppningsvis hinner vi njuta lite också.

Från att i princip känt mig vilsen i min ridning den senaste tiden, osäker på distanser och tveksam på om det verkligen går att lita på min magkänsla eller inte, så vände det totalt och vi fick till kanske den bästa rundan under hela vårt block idag på vår examen.

Att kunna avsluta hoppblocket med den här känslan slår kanske allting annat. Tack Nemo för att du bara fortsätter ställer upp när jag krånglar till det och för att du varje dag under detta 9 veckor långa block har varit lika positiv som alltid. För att du hänger med på tåget när jag ber om det och för att du ibland även tar över ratten och rättar det som piloten gjort fel. Det har varit lärorika veckor och nu är vi redo för dressyrblocket nästa vecka. Under examen är det även frivilligt att hoppa en banan på en annan häst vilket innebar att jag fick rida en runda på Cool Pleasure också!

Det blev en bra dag trots allt, och mitt i allt fyllde jag år. Det förtränger jag nästan, äldre än såhär behöver jag inte bli. Men går och lägger mig med ett leende, imorgon är en ny dag, en ännu längre sådan. Jag undrar fortfarande när jag ska få chans att sova ikapp?

img_0245

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s