bättre än vad jag vågat hoppats på


Jag nyper mig lite i armen varje dag över hur bra en del saker löser sig. När Tudelu flyttade till sin nya familj i somras och Kakan dök upp så tänkte jag att ”det här blir perfekt”. Att kunna rida in min egna häst, låta henne gå på vila och sedan fokusera helt på skolan. Det blev allt annat än så. Det hade helt klart underlättat om jag följt planen men hur roligt hade det varit? Med en extra skolhäst hela hösten plus att Tequila dök upp så har jag förgyllt dagarna med allt det som jag tycker om.

Jag är verkligen så tacksam för att Isabelle låter mig ha Tequila i princip som min egen, för att hon ger mig möjligheten att få träna och tävla, drömma och sätta mål på en häst som inte är min. Det är så roligt att rida en häst där ägaren är så involverad och intresserad! Det är verkligen få förunnat att ha det såhär bra som jag har det med Tequila med tanke på att jag inte alls har mycket att hävda mig med resultatmässigt. Fem dagar i veckan har jag henne och jag får lägga upp planeringen så som jag tycker passar.

Det ska bli en otroligt spännande och rolig vår. Planen är att komma ut och samla rutin i 120cm klasser, försöka att rida felfritt om så är möjligt för att sedan kunna debutera 130cm när vi är redo för det. Jag hoppas givetvis att jag kommer kunna fortsätta med Tequila under en längre tid i och med att Kakan inte är redo för tävlingsbanan förrän om kanske möjligtvis 1,5år, i samma veva som vi går ut skolan.

Jag längtar efter att våren ska börja smyga sig fram så att dagarna blir längre och underlaget blir bättre så att jag kan komma till bättre ridning än vad jag gör just nu. Men jag njuter, för fullt, alla dagar jag får jobba med henne. Det gäller bara att sätta tummen på våra svagheter och hitta ett sätt att jobba mot att förbättra dom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s