Wake up with determination, go to bed with satisfaction

img_0353

Frälst i den miljö som jag får vistas i. Tacksam för att jag får skapa en vardag ur någonting som tidigare bara varit drömmar.

Hoppblocket är slut och jag har gjort en godkänd examen tillsammans med Nemo. På måndag drar sista ridblocket igång och jag har gett mig sjutton på att jag ska skolas in i dressyrsadeln så gott som det är möjligt, vid blockets slut så ska det inte längre kännas som ett helt nytt moment varje gång lädren blir ett par hål längre. Det är med skräckblandad förtjusning som vi ska ge oss in i dressyrblocket, jag har spanat ut några hästar som jag tycker om men ser fram emot att pröva fler under kommande vecka och se om det finns någon som jag klickar med.

I och med nästa vecka så lämnar jag även ifrån mig Ackurat efter en en hel hösttermin tillsammans. Om det gör ont, ja! Jag kommer sakna att ridturer vi tagit tillsammans innan solen ens hunnit gå upp, alla varv runt galoppbanan och alla dressyrpass där jag inte kunnat låta bli att dra på smilbanden.  Jag fick avsluta på topp i fredags när jag lånade in honom på blockets sista lektion där vi hade poängjakt. Ett sista språng på hela 150cm efter att i princip gjort en träning tillsammans tidigare. Han är självförtroendet själv. Det kändes som att vi hoppade hinderstöden ut.

På något sätt känns det lägligt att minska på antalet hästar för att kunna lägga all energi på de hästar som är viktigast. Det börjar bli dags att planera för en igångsättning av Kakan inom den närmsta månaden och Tequilas tävlingssäsong drar igång redan om en vecka. Ibland kan det vara skönt att kunna andas också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s