Ett avslut på ännu en vecka

img_0447img_0446

Strålande sol, (för) många minusgrader och två killar med stora hjärtan. Det är på gränsen till för bra för att vara sant. Klockan jag snart passerat 13.30 och jag ska ta tag i dagens övriga lista över måsten. Det finns alltid saker att göra men en del saker är viktigare än andra. Min morgon började iallafall tillsammans med dessa två och Elin som sällskap. En tur ner till galoppbanan bjöd gjorde oss både fullmatade med energi och genomfrusna om kinder, fingrar och tår.

Kakan fick ett par nya framskor idag och det börjar bli dags för mig att planera hennes igångsättning. Jag längtar samtidigt som jag vill dra ut på det en aningen längre och låta dagarna bli lite ljusare så att jag har möjlighet att utnyttja så många soltimmar som det bara går i och med att hon främst ska ridas ut. Vid nästa skoning ska vi slå på ett par bakskor så är hon redo för den kommande våren sedan!

Nu gör jag ett ryck för att rensa upp den röra som en stressig vecka alltid bjuder på. Påminner mig själv och den där strukturen som jag ständigt letat efter. Kanske kommer denna vecka bjuda på något mer åt det hållet eller tänker jag fortsätta i samma spår, det är lika spännande varje gång det blir måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s