Vi fick lära av varann

 

Jag undrar hur många filmer jag har på honom, min fina Krypton. Vilken resa vi gjorde, så många fina minnen, så mycket slit och kämpande det innebar. Men också vilket bra resultat. Jag satt på hästen med det allra största hjärtat, det visste jag från början, men det var också det som gjorde att han kom dit han kom, trots allt det som inte stod rätt till. När kroppen inte höll så ville han alltid ge lite till. Så tacksam för åren på hans rygg. Jag skulle göra om det, utan att blinka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s