Vita vinterland


Bitande kyla mot kinder, tår och fingrar, hur klär man sig för detta väder?

Imorgon gör vi veckans sista lektion och det verkar som att det blir jag och Stephanie (sto, *2007 e: Sandakan – Good Future) som kommer att tillbringa dressyrblocket tillsammans. Efter att ha provat ett par av skolans hästar så ska vi få fortsätta rida dessa och se om det kan bli bra. Jag trivs med Steffi även om vi egentligen bara har gjort ett ridpass tillsammans. Vi kommer nog kunna ha roligt ihop genom blocket och jag hoppas att hon kommer att lära mig allt hon kan!

Nu väntas en helg med hoppning. Imorgon rider jag två klasser med Tequila på Strömsholm, på lördag rider vi en klass tillsammans och under söndagen ska jag vara funktionär. Där emellan ska jag hinna med allt annat, exempelvis det sista rycket med seminariearbetet innan det är dags att lämna in för opponering. Som jag slitit med detta, låt det bara gå nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s