Första lördagen i februari

img_2863

Tröttheten slår mig inte förrän jag på riktigt kommer till ro med ledigheten. Jag har sovit ikapp en del utav den sömn som jag gått miste om i veckan men ändå känns det som att kroppen skriker efter vila. Men trots längtan efter stillhet vill min hjärna spinna iväg för att göra mer än vad som verkar möjligt. Det gäller att hitta en balans mellan viljan att ta sig framåt och orken att existera.

Klockan har precis passerat 12.00 och det är dags att ta tag i dagens måsten. Aldrig tycks jag bli klar och det gnager i mig att se listan växa istället för att minska. Men jag jobbar på det. Sakta med säkert så kommer nog även jag att ta mig i mål. 16 dagar kvar till tenta i ridlära och det är dags att börja beta av den delen också, lite varje dag så kanske det ska gå vägen, det är åtminstone min förhoppning.

Övriga planer för dagen och för helgen är att rida Tequila idag och imorgon. Kakan ska förberedas för igångsättning och vi ska se om vi kan få på en sadel idag efter den fyra månader långa vilan. För mig har det varit väldigt viktigt att hon skulle få en längre vila. Min första tanke var tre månader men det känns ändå bra att hon fått den här tiden. Nu ska det bli roligt att komma igång med henne!

En reaktion till “Första lördagen i februari

 1. Hej!
  Jag hamnade här av en slump då jag stalkat lite Bengt Nabab-avkommor (haha) och såg att du ägde en. Så himla roligt att du också är hippolog! Jag gick 2014-2017 och det är verkligen de bästa åren jag haft i mitt liv so far!

  Nu till min fråga, jag har nämligen ett sto e. Callahan som jag tänkt betäcka i vår och är på jakt efter en trevlig hingst. Hur är din unghäst? Skulle vara superkul om du ville berätta lite om henne och vad du tycker so far.

  Ha det bra! Kram
  Carin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s