Inspirerande människor

14356015_10207879824541681_2099301783_n

Ibland önskar jag att jag var lite mer som henne. Min kompis Vendela som provat på livet på Södermalm för att sedan göra en helomvändning till att hon numer aldrig kliver ur ridkläderna. Precis som jag själv valde hon att följa sina drömmar och vi gjorde det på två helt olika sätt. Med mitt maniska kontrollbehov valde jag en bestämd väg för att få en utbildning i ryggen och hon slängde hjärtat över på andra sidan för att sedan följa efter. Flyttade från allt här hemma för att starta upp någonting nytt på en helt annan plats.

Vi är nog båda lika självkritiska men med stora drömmar. Skillnaden är väl kanske att hon vågar släppa taget om tryggheten och låta det bära eller brista. Hon vågar drömma högt och stort. Hon vågar chansa för att se vart det leder. Finns det någonting jag önskar att jag hade mer av så är det just det. Jag vill så det värker, jobbar och drömmer i tystnad men vågar sällan kliva utanför min komfortzon. Vågar inte uttala mig, inte ens om saker jag vet att jag kan och har rätt i. Jag beundrar henne för hennes vilja och för hennes mod, för att hon vågar försöka utan att veta var det ska sluta. Vi har nog fler olikheter än vad vi har likheter men samtidigt så är det kanske det som gör det hela så intressant. Det är mycket som hon kan lära mig.♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s