Tisdag


Det kan krävas några djupa andetag för att återfå balansen. För att hitta lugnet när världen stormar runt omkring. Att långsamt låta luften fylla lungorna, att hålla andan för att sedan låta tyngden släppa, det kan vara mer än nödvändigt, åtminstone när allting vägrar sluta snurra.

Jag behöver återfå balansen. Bryta gamla mönster för att kunna skapa nya vanor. Jag är övertygad om att allting kommer att lösa sig bara jag hittar ett sätt att strukturera allt det som jag inte klarat av att reda ut. Jag behöver kunna stryka saker från min lista över saker att göra, för snart kommer den att uppfattas som övermäktig. Jag förstår inte hur jag ständigt hamnar i den här sitsen, att stå med saker högt upp till öronen och ändå fortsätta säga ja till allt som dyker upp. Jag måste lära mig att säga nej.

Jag lever trots allt på lyckan över att vi på torsdag äntligen får börja åka till ridhus igen med Tequila. Strömsholm har varit stängt men nu öppnar det igen och det innebär att jag behöver träna på för fullt om jag ska kunna ta igen allt det som jag missat. Med Kakan verkar det dröja innan jag får åka iväg så där får vi se när jag kommer att kunna börja rida på henne. Skulle verkligen behöva fast underlag för att kunna komma vidare vilket känns ganska hopplöst just nu i och med att snön och minusgraderna är tillbaka.

Men tillbaka till det som är viktigt, – en dag i taget, en sak i taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s