Även ett glas med vatten blir tungt om vi envisas med att hålla det för länge


Jag börjar se ljuset i tunneln. Alla måsten börjar strykas från listan och jag ser fram emot att kunna släppa allt och gå ut på praktik under resten av våren. Att bryta mönstret av inlämningar och deadlines för att bara kunna fokusera på ridskoleverksamhet under 10 långa veckor. Nästa vecka redovisar jag mitt seminariearbete, som jag har slitet med det. Jag undrar hur många timmar jag har suttit och rättat, ändrat och flyttat meningar i det där dokumentet. Till sommaren får jag veta om jag blir godkänd men då har jag åtminstone bockat av en liten del av det genom redovisningen. Sedan har vi en hemtenta till i slutet av mars som jag tänker att jag ska börja med i helgen.

Igår gjorde vi första delen av dressyrexamen och jag är så nöjd med både mig själv och Stephanie. Jag som inbiten hoppryttare tycker att det är otroligt svårt att fokusera på vägarna, formen och samtidigt rida hela programmet och inte bara åka runt. Ett omslag i sista galoppökningen men en klar förbättring från programridningen vi gjorde förra veckan. Nästa vecka gör vi hästbytet och sedan får vi veta om vi är godkända eller inte.

Det är dags att komma i form igen med Tequila efter på tok för mycket uteritter de senaste veckorna då vi inte har kunnat lämna stallet. I onsdags lyckades jag komma iväg till skolan och fick vara med och hoppa på lunchen. Vi har inte hoppat sedan vi tävlade i Lurbo så både hon och jag var väldigt nöjda. Vi är laddade inför tävling vecka 13 på Strömsholm!

Ser fram emot nästa vecka när jag äntligen kan lägga ifrån mig saker. Planerar att äntligen åka iväg, minns inte senast jag var ledig. Det var alldeles för länge sedan. Sovmornar existerar inte och har inte gjort det sedan någon gång i höstas. En sovmorgon är att släppa ut hästarna i stallet vid 07.00 tiden istället för vid 05.30. Ungefär på den nivån befinner jag mig just nu. Det är väl ändå tur att jag någonstans älskar det här? Jag behöver bara hitta en balans, mellan det som är och vad som borde vara.

img_1586img_1587

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s