Mer än någonsin


Under helgen som varit tog jag nog min första riktiga sovmorgon på jag vill inte minnas när. Jag har ridit ett antal hästar på stranden utanför Falkenberg och jag har pratat mig tom på ord med en av mina allra närmsta vänner. Jag behövde den här helgen mer än vad jag nog hade insett själv. Dagar som bestod av kanske det mest vardagliga stallarbetet men som jag kunde uppskatta på ett helt annat sätt. Gjorde av med alldeles för mycket pengar på mat, fika och andra aktiviteter men det var det minst sagt värt.

I måndags slungades vi direkt tillbaka in i verkligheten och vårt sista block i skolan har startat. Praktiken är igång och jag är på min gamla ridskola som jag var på fram till någonstans 2012/2013. Jag har fått träffa ridskolehästar som jag tyckte var de bästa i världen när jag var yngre och som är lika älskade och omtyckta av andra som de då var av mig. Häftigt ändå att en del ponnyer efter 10år fortfarande lär nya barn att rida varje dag. Ska bli några roliga veckor här fram till det är dags för ”sommarlov” i juni.

Tequila tävlar i helgen och Kakan står fortfarande på boxvila. Det rullar på ändå. Det känns lite mindre hektiskt nu när mycket är avklarat även om min lista över saker att göra fortfarande är längre än vad jag önskar så känns det inte längre övermäktigt.

En reaktion till “Mer än någonsin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s