What we can learn from horses is infinitely more valuable then what we can teach them

IMG_6283

Ni kanske minns den där eviga strukturen som jag har tjatat om. Den där drömmen om att hitta ett sätt att låta dygnets timmar räcka till. Den där tanken om att struktur och ordning skulle räcka för att lösa livets alla problem. Nog vet jag att det inte kommer att vara så enkelt men jag vet att det kommer att göra skillnad, att det kommer att bli bättre om jag hittar ett sätt att styra upp en vardag som jag ständigt planerar kvällen innan.

Jag vill bli bättre på att ta vara på den tid som jag blivit given. Bättre på att uppskatta och njuta av det som går. Fånga ljusglimtarna när stressen är som mest påtaglig. Skratta när det tillåts och kanske inte vara så rädd för att göra fel.

Jag vill kunna säga ”från och med nu” men jag behöver vänta med orden, hålla några veckor till på dom. För att inte falla tillbaka i gamla vanor, för att inte direkt misslyckas med ett löfte om någonting bättre. Jag avvaktar, ett litet tag till, kanske till och med att jag skjuter på det till praktiken är över. För att på riktigt kunna börja om, för att på riktigt kunna sätta mig själv före allt annat. Det är kanske allt jag behöver? Hitta en struktur där jag tillåter mig själv att vara viktigare än vad jag någonsin låtit mig vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s