Ett steg närmre rätt


Nyper mig i armen efter att ha spenderat helgen i Norrköping. Där har vi hunnit med att rida tre stycken 120 klasser med en blandad kompott med resultat, vi har byggt banor i mängder och jag har satt vårens första bonnabränna. En betydligt bättre helg med andra ord.

Torsdag till söndag spenderade jag alltså på Norrköping Horse show där jag red och agerade funktionär. Vi fick bo på plats och då startade jag Tequila i tre klasser med en vilodag under fredagen där vi istället red ett lättare pass på morgonen. Vi kikade på många intressanta klasser, bland annat fyraåringarnas kval till Falsterbo och 140 hoppningen. Sedan var det unghästklasser i princip varje dag.

Första dagen red vi 120 med fyra nerslag och gjorde sedan ett ordentligt uppryck och var felfria med placering under lördagen. Sista dagen gjorde jag lite dumma missar och slutade på 8fel. Men vi åkte från Norrköping med massa bra språng i kroppen och en drös med erfarenhet till bagaget. Några dagars vila och sedan tränar vi vidare mot nya utmaningar.

img_4053img_4052img_3916

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s