Bland allt det som är viktigt

bde40831-e779-4e56-8e5b-be070f335cca
Ackurat och Nemo, två av skolans finaste hästar ♥

Jag ser fram emot att börja om. Att dra ett sträck över allt det där som inte längre gynnar mig. Allt det där som tar mer energi än vad det ger. Att kunna stryka saker från listan över det som skapar stress och spänning. Allt för att kunna fokusera på det som ger mig något och som hjälper mig att utvecklas och må bra.

Så fort tiden finns så kommer jag att börja beta av. Börja sortera ut, välja och välja bort. Ta beslut enbart för min egen skull och lägga upp en plan som kommer att skapa struktur i en rörig vardag. Jag ser fram emot sommar, sol och en permanent hästdoft. Ser fram emot skit under naglarna och träningar i kvällssolen. Grill på bryggan och en ful bonnbränna. Varma dagar med en glass i handen och lukten av flugspray när det är dags att ge sig ut i naturen. Kan det egentligen bli bättre?

Hästtokig ut i fingerspetsarna. Besatt av mjuka mular och snälla ögon. Det kommer att bli en sommar bestående av häst och det känns lika fantastiskt som det låter. Det kan verkligen inte bli bättre än så. Fram till dess gäller det bara att härda ut. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s