En ledig helg

img_4813

Det är lördag och jag är ledig. Solen skiner och bitarna faller sakta men säkert på plats. Det här kommer bli en fantastiskt sommar det är jag övertygad om. I princip alla våra fina skolhästar har fått åka på bete under veckan som varit och jag blir varm i hjärtat när jag ser hur mycket de njuter. Som de har slitit med oss under året, en del mer än andra och nu förtjänar de sin ledighet. Ackurat och Nemo håller ihop såväl på betet som de gjort ute på den aktiva grupphästhållningen.

Jag har en lång lista över måsten som ska göras under den här helgen. Kakan har äntligen fått flytta till det nya stallet och imorgon får hon sällskap av Tequila. Det är långt ifrån klart men min magkänsla talar för att det här kommer att bli bra. Enormt bra om jag ska vara ärlig. Så idag ska boxen tömmas och det sista flyttas från Kakan och imorgon är det nästa stall som ska tömmas.

Efter en tung vår så behöver jag göra någonting för att bryta mönstret. En flytt kommer lägligt. Det har funnits tankar länge men mycket i mitt liv har varit ovisst och därför har jag aldrig kunnat ta något riktigt beslut. Det är en tyngd som släpper från mina axlar. Min hjärna har gått på högvarv de senaste månaderna och jag har inte fått ihop livet så som jag hade hoppats, för många saker att hålla i huvudet och för många måsten att hinna med har gjort att jag varken orkat, velat eller kunnat ta tag i saker. Nu kommer det bli lättare. Mycket lättare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s