A little progress each day adds up to big results


Sommaren flyter på och tiden går fortare än någonsin. Dagarna smälter samman och rutinerna är givna, 6.30 vill hästarna ha sin frukost och eftermiddagarna spenderar jag med mina egna stjärnor, däremellan hinner vi som är kvar i området umgås. Våra dagar på jobbet består av stallarbete, beteskoll och allmänt pysslande med allt och inget så det blir hästar från morgon till kväll i princip. Jag har svårt att föreställa mig en bättre sommar, jag stormtrivs.

För oss börjar skolan först i september och jag längtar redan efter att få starta upp mitt sista år på hippologen. Jag har ordnat en praktikplats inför hösten och jag känner mig motiverad över att på riktigt komma igång med Tequila igen efter hennes lilla vila. Det blir målmedveten träning nu under den kommande tiden och det känns som att det kommer bli väldigt bra. Största fokuset ligger på att få bort sommarmagen men förstår att det är svårt när hon betar gräs från morgon till kväll.

Just idag är jag ledig och imorgon också för den delen. Det innebär kort och gott att jag tog sovmorgon innan jag klev upp och påbörjade det som jag inte har hunnit med tidigare. Det brukar bli så att lediga dagar handlar om att komma ikapp med allt det som jag skjutit framför mig. Denna dag blir en sådan dag men även imorgon är jag ledig och då tänker jag göra lite mer av det jag känner att jag behöver.

66941206_2357890444538540_2846506523364950016_n

Efter jobbet igår fick jag följa med på tur till slottet på Dorian med Mirjam som red Toya. 

En reaktion till “A little progress each day adds up to big results

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s