Måndag

IMG_7286

Rivstartade veckan med en fantastisk träning med Tequila. Det är dags att komma i form igen. Börja lägga grunden för vad som ska synas på resultatlistan i höst. Det ska bli extremt roligt och efter dom sprången som hon bjöd på idag ska det bli spännande av se hur vi ska jobba för att kunna producera fler av den sorten. Ytterligare en träning på onsdag och tävling nästa vecka. Jag är lyckligt lottad över att ha en så engagerad tränare som hjälper mig med allt och lite till!

Måndag, en start på en ny vecka. På något sätt älskar jag måndagskvällar. Det känns som en chans att skapa någonting nytt. En möjlighet att planera för allt det som väntar samtidigt som man får chans att vända blad från gårdagen. Reflektera över allt det som hänt och se hur man kan förändra och förbättra för framtiden. Just denna måndag somnar jag lite för sent eftersom tiden sprang iväg när jag gjorde det sista i stallet. Men det känns skönt, fridfullt, att jag tillåter att tiden går och accepterar den tid som saker tar. En känsla av trygghet och själen får ro.

Veckan bjuder på jobb, en ledig dag, hästar i mängder, träning, födelsedagsfirande och annat pysslande. Det ska tydligen också bli upp mot 30 grader så jag förbereder mig på värmeslag. Förhoppningsvis får vi lite svalkande vind också annars kommer det att bli påfrestande att jobba..

Nu dröjer det inte länge innan ögonlocken kommer att bli för tunga. Klockan ringer trots av 05.20 imorgon så kanske borde jag unna mig det. En natts sömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s