feber, hosta och halsont


Sommaren har gått fortare än vad jag kunnat föreställa mig. Om en månad börjar vi igen och under augusti månad så jobbar jag inte lika intensivt som jag har gjort under juli. Dock börjar lektionsverksamheten snart och jag kommer under hösten att hålla lektioner både på Hallsta Ridklubb och Köpings Ridklubb vilket jag ser mycket fram emot. Behöver samla rutin och erfarenhet i rollen som ridlärare och ett kortare vikariat är precis lagom.

Tequila gjorde en hoppträning inför helgens tävling och trots en ryttare som legat sjuk hela dagen så hoppade hon som guld. Det är så himla roligt att rida just nu, pusselbitarna faller på plats och allt jobb med dressyren börjar ge resultat. Sakta med säkert tar vi oss framåt och det känns roligt att vi tidigare och tidigare in i passet kommer till ridning och inte enbart de sista sprången. Mycket jobb kvar men det är lika roligt varje dag. På lördag startar vi 110cm och 120cm på Sundbyholm. Därefter ska höstens tävlingsplanering fastställas.

Nu väntas ett par dagars ledighet och jag tänker använda dom på bästa sätt, till häst, med sovmorgon där det går, beta av listorna med saker som ska göras och andra måsten. Komma ikapp och samtidigt ta det lugnt är högst prioriterat.

img_0186

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s