Tisdag

Foto: Alexandra Sjöblom

Hostar mer än vad jag andas för tillfället, frågan är när det här kommer att gå över. Imorgon är jag ledig och det är välbehövligt. Men tyvärr innebär ledighet inte alltid vila. Kakan ska till Evidensia och byta sitt specialbeslag på bakhoven på morgonen.

Jag har fått hjälp med Tequila tre dagar i rad nu då jag inte alls har kunnat rida. Elin trimmade dressyr i söndags, red ut igår och idag körde vi till Strömsholm och hon red en dressyrträning. Det är roligt att Elin och Tequila fungerar så bra ihop och dressyr är alltid nyttigt oavsett vem som rider. Nu vill jag bara upp och rida igen efter att ha suttit på sidan ett pass. Utvecklingen går ständigt framåt och jag är glad över alla saker som bli lättare för var dag som går. Träning ger verkligen resultat och jag är tacksam för all kunskap som finns runt oss.

En fullspäckad vecka väntar och jag hoppas att jag ska hinna med att tillfriskna. Från nästa vecka kommer jag att ha några fler lediga dagar och då ska jag passa på att förbereda mig inför hösten. Det är många dokument som ska rensas från datorn, papper som ska skrivas ut och saker som ska sorteras. Det ska bli skönt att få vara ledig, att komma ikapp utan att ha någonting annat planerat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s