Förbereder mig för hösten

IMG_7721

Det börjar brinna i knutarna, sommaren är snart slut och en ny vardag ska åter igen ta form. En vardag väldigt lik den jag lever just nu. Med hästar som jag tycker mycket om, med personer som gör dagarna lite roligare och i den miljö där jag trivs allra bäst. Det kommer att bli en bra höst även om det känns sorgligt att i och med höstens början så börjar även vårt sista år. Vårt sista år i utbildningsbubblan. Jag ska ta vara på det, inte en dag vill jag missa.

Ridskoleverksamheten har börjat och det är dags att planera för höstens lektioner. Jag hade mina första lektioner på Köpings Ridklubb under måndagens denna vecka och det ska bli roligt att lära känna både hästar och elever. Under tisdagen vikarierade jag på Hallsta Ridklubb och där känner jag både hästar och endel elever. Båda dagarna gick jag hem med en leende på läpparna och kände på något sätt att jag kan se mig själv som ridlärare i framtiden. Och ju tryggare jag blir desto mer kommer jag att kunna bidra med.

Imorgon väntas jobb på Strömsholm och på lördag gör jag min första riktiga dag på mina ordinarie lektioner på Hallsta Ridklubb. För övrigt tar jag vara på varje minut i sadeln och njuter av lära mig mer. I helgen åker vi på tävling igen!

En reaktion till “Förbereder mig för hösten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s