Tacksam för allt det jag har


Om en vecka är vi tillbaka i skolbänken och sommarens sista sol verkar ha letat sig till våra områden. Jag har spenderat sommaren precis så som jag har velat, med människor jag tycker väldigt mycket om, med ett fokus på allt som är viktigt för mig och bland mjuka hästmular. Många bitar har fallit på plats och jag känner mig tacksam för att saker tycks finna självklara lösningar även om det från börjar har verkat omöjligt.

Sommarens projekt var att rida in denna gråa skönhet på bilderna och nu skulle jag vilja påstå att hon har klarat sin examen med allt ifrån halter, galoppfattningar och varvbyten. Till och med uppsittning från pall har hon klarat med godkänt resultat. Jag är glad för hennes utveckling och det har varit lika lärorikt för mig som det har varit för henne. Alla erfarenheter lägger jag i mitt bagage och denna pärla får den största guldstjärnan efter sommarens arbete tillsammans.

Jag avrundade min lediga dag med att åka till Skästa Gård och hoppträna tillsammans med Tequila. Hon bjöd på fantastisk hoppning som ni kan se mer av på min instagram (@fagerlisa). Många fina språng där vi började se den bakbenteknik som vi har letat efter. Det märks att träningen sakta börjar ge resultat även om det fortfarande är många bitar som ska till. Dressyren behöver bli bättre för att vi ska hitta ridningen bättre på hindren. Det är roligt att se utvecklingen och det bästa är att hon är min alldeles egna. Jag njuter varje dag med henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s