Vi går mot kallare tider

img_1757

Kvällarna är vackra nu, solen passerar horisonten precis bakom stallet och kvällssolen är varm. Det är skillnad mot den bitande kylan som har letat sig fram. Jag red antagligen min sista dag i piké på stallplan på Strömsholm igår. Idag var vinterjackan framplockad och hästarna har fått på sig säsongens täcken.

Jag har haft mycket att göra som ni kanske har förstått. Dagarna går i ett och tid är en bristvara. Jag hinner kanske andas någonstans i bilen på vägen mellan skola, stall och hem. Jag somnar utmattad och vaknar trots allt fylld av energi och med vetskapen om att jag lever mitt drömliv. I bubblan av utbildning och hästar, på en plats jag trivs otroligt bra på. Det är inte mycket i mitt liv som stjäl energi längre, det mesta som händer fyller faktiskt på.

Tequila går bättre än någonsin och det beror antagligen på att jag har tagit mig i kragen och jobbar med allt det som är så svårt. Jag har tränat och tagit all hjälp jag kan få. Jag har ridit konsekvent och målmedvetet och det ger resultat. Vi ska slita ännu mer så kommer det att bli ännu bättre, det är jag säker på.

Skolhästarna går bra, en examen i dressyr är genomförd och resultatet vet vi ännu inte. Ska sätta mig med plugget ikväll och komma ikapp med allt det som jag ligger efter med. Jag måste sluta skjuta på saker, det blir alldeles för tungt. Kommer jag någonsin att lära mig? Ny vecka på ingång och jag ser fram emot allt som väntar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s