Hamre Ridklubb 9-10/11


Det har inte direkt varit varken min vecka eller min helg. Det är mycket som vi behöver träna vidare på innan det kommer att fungera på tävling, det är ett trappsteg vi ska kliva upp på nu. Ju mer välriden hon känns på marken ju svårare blir det för mig att styra på hinder. Min förhoppning är att vinterträningen ska hjälpa mig att hitta henne ännu mer och därifrån kunna ta med mig allt det in i nästa tävlingssäsong.

Tre starter gjordes på Hamre Ridklubb denna helg. I vår första klass 110cm, fick vi två stopp och en del andra fel. En mycket läskig grind satte käppar i hjulet men vi bestämde att rida 120cm ändå där vi kom ut med tre nedslag. En bättre runda men betydligt mer spänd än vad den hade behövt vara. Det är svårt för mig att hitta ett lagom tryck i henne och våga andas och komma tillbaka till den lugna ridningen när jag lagt upp tempot. idag startade vi 115cm och gjorde en bra och felfri runda. Kändes skönt att avsluta så!

Nästa helg kör vi Strömsholm på fredagen och därefter ser vi om hon får en kortare vintervila direkt eller om jag ska köra ett tag till innan hon får vila.

Foto: Jenny Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s