The fears we don’t face becomes our limits

img_3186

Jag skriver så som jag skrev på min instagram: ”Glad över att jag dagligen skapar en vardag som jag trivs med, att jag formar ett liv som leder mig mot drömmar jag aldrig riktigt vågat uttala. Jag är så tacksam för att allt blev så bra, tacksam för alla som har hjälpt mig på vägen hit och tacksam för mina hästar.”

Det är faktiskt så. Jag gjorde en mängd stora förändringar i mitt liv under våren och sommaren. Allt det som jag gjorde var för att jag skulle kunna må bättre än vad jag gjorde då. Det var mycket i min vardag som inte fungerade då men som med ett antal svåra beslut kunde bli betydligt bättre. Det största jag gjorde var kanske framförallt att skriva på papperna och låta Tequila bli min egen. Därefter flyttade båda hästarna till ett och samma stall vilket gjorde att jag kunde spara mycket tid och energi som annars gick åt till att passa tider och planera dagarna så att allt skulle gå ihop.

Tequila avslutade i helgen sitt tävlingsår med fina rundor på hemmaplan och tar nu en veckas semester innan det är dags att planera för nästa termin. Under vintern ska vi arbeta vidare med dressyren, styrkan och avspändheten. Allt det där som ger sig till känna när vi kommer in på tävlingsbanan. Det är en lång bit kvar men det känns som att vi har hittat rätt i vart det är vi vill komma. Jag ser fram emot ytterligare ett år med henne.

Jag kan nog inte påtala tillräckligt många gånger hur tacksam jag är. För att jag har världens finaste människor i min omgivning, som alltid stöttar mig, ger mig glädje och energi. Som vill mig väl och som tar ner mig på jorden när jag tänker för stort. Världens bästa vänner som finns där när saker blir för tunga att bära. Som uppmuntrar och ställer upp. Min familj som hjälper till mer än vad de behöver. Mina hästar som varje dag lyser upp tillvaron. Utbildningen på strömsholm som ger mig möjligheter jag annars aldrig hade haft. Jag är enormt lyckligt lottad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s