Lördag


Det var en vacker lördagmorgon när jag släppte ut hästarna idag. Marken var frusen och snön låg som ett tunt laget över gården. Hästarna tuggade sitt hö med soluppgången i bakgrunden. Det var ro för själen att bevittna. Jag trivs som fisken i vattnet i vårt stall.

Tequila trimmar på som vanligt. Det har blivit många vändor till ridhuset för henne på senaste tiden men det gäller att ligga i om vi ska kunna vara redo när tävlingarna börjar, det är inte långt kvar nu. Mycket fokus på markarbetet nu, bockar, studs och lösgörande arbete. Allt det där som alltid är så svårt. Att hoppa hinder är sällan ett problem men att få det att vara avslappnat på marken är mycket svårare än vad man kan tro.

Kakan vägrar fortfarande att dricka som hon ska så det blir många oroliga vändor till stallet varje dag och betydligt mindre portioner än vad hon behöver få i sig. Men jag hoppas att det vänder snart. Hon är uppenbarligen inte uttorkad så min förhoppning är att hon dricker precis det som hon behöver även om det gör oss alla galna och frustrerade.

Nästa vecka är jag tillbaka på Strömsholm. Redovisningar från praktiken. Det ska bli roligt att träffa alla igen. Höra om deras veckor och sen slängas in i vardagen igen. Njuta av sista tiden av programmet och göra det allra bästa utav det. Jag ser verkligen fram emot det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s