What we can learn from horses is infinitely more valuable then what we can teach them


Tillsammans med Tequila fick jag avsluta min helg på galoppbanan vid slottet. Jag njuter verkligen bakom hennes spetsade öron och hon var nöjd över att få sträcka ut i galopp utan att behöver väja för en vägg. Det här behöver vi göra betydligt oftare, så jag kanske ska försöka lägga in det här på schemat mer regelbundet så länge underlaget är så bra som det var idag. Nu vill jag bara ha en skolhäst så att turerna till slottet kan bli en del av den dagliga rutinen.

Veckorna går fort och helgerna går betydligt fortare. Jag har hunnit med att lämna in min sista uppgift från praktiken och bokföringen för vår studentkår är färdig. Jag har hunnit med att rida en kort tur på en annan häst i stallet, det går helt enkelt väldigt bra nu. Jag ser fram emot varje dag jag får träna tillsammans med Tequila och jag njuter av mina hästars sällskap, det är ovärdeligt.

Ny vecka på ingång och det väntas redovisningar, träning, skolstart, jobb och dessutom fyller jag år. Det kommer att bli en bra vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s