Veckorapport

2

Vardagen rullar på och vi går in i vecka två tillbaka i skolan och med våra skolhästar. Jag har avklarat en helg med häst och anläggningsvård samtidigt som Tequila har levererat tre fina rundor på årets första tävling.

På fredagen red jag två klasser, en 110cm och en 120cm och Tequila hoppade fantastiskt bra. Mellan klasserna hann vi med att mocka boxar och göra klart eftermiddagen för skolans hästar och Tequila hann samla ny energi. Två felfria klasser blev resultatet och det kändes enkelt och okomplicerat. På lördagen startade vi 115cm och där fick vi ett nerslag ut ur den första kombinationen men det var ändå en bra runda. Det kändes skönt att starta upp säsongen på hemmaplan med bra och rytmiska rundor.

Börjar mer och mer hitta in mig på mina skolhästar. Mini och jag har mycket vi behöver komma överens om, bland annat tempo och vägval, men det är väldigt roligt och jag lär mig mycket. Idento känner jag sedan tidigare och det ska bli spännande att se vad som väntar oss i vår.

Veckans måsten blir att skriva en unghästuppgift som jag förövrigt inte ens har börjat med. Jobba med vårt examensarbete och göra klart terminsplaneringen för mina grupper i Köping. Det finns alltid att göra, det gäller bara att ta sig tiden för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s