Godkänd remontexamen


Nu går vi officielt in i vår specialisering i och med att vi nu har avslutat vår första ridkonstkurs. Idento och jag gjorde en godkänd unghästexamen i veckan. Det var en sorts caprillibana med travhoppning, studs och böjda linjer som vi skulle ta oss igenom på ett smärtfritt sätt och med Idento känns hindren sällan som ett problem utan det är allt däremellan. Det här med att vi precis har lärt oss galoppombyten och nu är det allt han vill göra när vi kopplar på galoppen. Så nu gäller det att hitta tillbaka till rytmen igen.

Vi har börjat kika på vårens tävlingar och jag hoppas på att kunna komma ut på ett antal tillsammans med Idento. Redan imorgon åker vi till eskilstuna och startar. Största problemet kommer antagligen bli att hålla rätt galopp men vi får se det som ett tillfälle att träna på det som är svårt. Jag ser fram emot att komma ut iallafall.

På söndag åker Tequila till Södertälje och gör två starter. Jag hoppas på att kunna göra lika bra rundor som jag gjorde sist vi tävlade på Strömsholm men det märker vi. Jag känner mig åtminstone förberedd för uppgiften. Tequila har arbetat på i veckan och gjorde en bra träning för Lotta Björe i onsdags. Mycket har fallit på plats även om det är så mycket mer kvar att arbeta med. Det är otroligt roligt och jag hoppas på att jag ska kunna rida på samma sätt på söndag som jag gjort på sistone.

86936789_782488442160892_5904550386605228032_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s