mellan vardagliga problem och stora drömmar


Klockan närmar sig 20.00 och jag är hemma och försöker förbereda inför kvällen. Innan jag blir allt för trött ska jag åka till stallet för att fodra hästarna. Mitt liv verkar ständigt handla om att stryka saker från mina listor. Min vardag är alltid ett pågående projekt, ett projekt som handlar om att lösa problem och hitta struktur innan nästa sak dyker upp. Det är papper som jag sorterar gång på gång men som jag aldrig tycks behålla rätt hög. Det är veckor som planeras och deadlines som skrivs ner, ändå hinner jag inte med. Det är för mycket att hålla i huvudet och min telefon består av påminnelser och anteckningar – som jag för den delen glömmer att titta på. Jag undrar om jag någonsin kommer att lära mig? Skam den som ger sig. 

Det var en lång helg för min del. Idento tävlade under lördagen i Eskilstuna och gjorde det på ett strålande sätt. En felfri första klass och ett antal för många missar från min sida i den andra klassen. Men vi är nöjda med honom, han stod som ett ljus i transporten och var en stjärna på tävlingsplatsen.

Tequila åkte till Södertälje under söndagen och gjorde en superfin 110cm med ett nerslag i omhoppningen. Jag red sämre i 120cm och där fick jag tyvärr två stycken bommar med mig. Tråkigt men jag känner ändå skillnad och det är det viktigaste. Avspända språng och trygg ridning från min sida i första klassen. Nu ska jag våga behålla lugnet men lägga upp tempot något så kommer vi snart att leverera felfria rundor.

En ny vecka har redan börjat och imorgon har vi tagit oss igenom hälften. Tiden flyger iväg och trots att stressen över att hinna med allt det jag borde nästan kväver mig stundtals så känns det ändå befriande på något sätt. Att lägga sig i sin säng på kvällen och somna för att kroppen kräver återhämtning. Musklerna värker och hjärnan har samlat intryck under allt för lång tid. Saker behöver bearbetas under natten för att förhoppningsvis ha klokare svar under dagen därpå. Men jag får rida, så många hästar jag får rida och umgås med. Tre i skolan och två hemma. Det är ett lyxproblem att inte hinna med.

Njut nu Lisa, du lever precis det liv du alltid drömt om.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s